Saya Bukan Robot..!!


Di malam yang hening nih....
Ake kebOsanan setelah berjam2 xsampa 2 jam menelaah subjek "kegemaran"ku..
Engineering Mechanics...
So...apa lagi..bukak mukabuka..bukak twitter..bukak blog...
Da brape hari xboleh bukak blOg..sebab U aku sekat pengunaan gOogle..
Protes punyer pasal...XD


Check kat dashbOard...Waaa...~ 
Ada segmen baru laaa....Nak jOin..Nak jOin...
Segmen dari Nurul Syafiqa..!!
Segmen ni bertujuan nak tambahkan follower dan kenalan...

Dengan mengikut segala peraturan dan undang2 dari penganjur segmen...
Aku pUn buat la entry khas untuk segmen tuh dan menghantar kOmen link blOg aku...
Sekarang la tiba masa yang sangat mengecewakan...
Masa untuk aku berblOgwalking or bLogrunning...
Ape2 jer laa...=.='

Macam bese..Kalau da singgah blOg orang, tangan mestilah gatal nak tulis kOmen..
Kononyer nak tinggal jejak laa...
Nak bgtahu..."singgah dari segmen sama...dOne fOllow u"
Masa tulis tuh oke ajer...
Tapi...bila nak send...terus kuar macam nih....




Tak suka laa bila kena tulis benda alah nih...
Dia seOlah2 meragukan kewujudan aku sebagai manusia...aptb..
Hal ini bOleh memampuskan menamatkan semangat aku untuk tulis kOmen..
Ape lagi yang nak ditunggu...Blah terus ...hahahaha..
Kejam plak asenyer...Tapi apa bOleh buat...:p



#manusia yang berjaya adalah manusia yang rajin berusaha

2 comments:

  1. sama la...kdg2 rimas dan malas...

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul2..terus hilang mOod nak kOmen2..:(

      Delete