PERCUTIAN TIDAK LENGKAP TANPA TRAVELOKA - Traveloka Sale-abration

Musim cuti sekolah kini tiba lagi. Saat ini pasti ditunggu-tunggu oleh anak-anak. Masa inilah boleh ajak parents pergi bercuti lama sikit. Orang bijak pandai ada berkata, jauh perjalanan luas pengalaman. Jadi, masa cuti ini perlu dimanfaatkan sepenuhnya daripada asyik mengadap handfone, laptop, ipad dan gajet seangkatan dengannya. 
 
Tapiii...

Bila ada nak pergi melancong, perkara pertama yang terlintas dalam benak fikiran ni, tak lain tak bukan adalah destinasi, transport, tempat menginap. Tak kan lah nak dirikan khemah pulak. Lain lah kalau pergi hiking ke masuk hutan. Hehehe..😃😃😃.. Jadi saya nak share satu rahsia yang boleh bantu anda settlekan masalah ni.. 

Ok..Ready..



Betul ready ni??



Yakin??




Ini diaaa..
 TRAVELOKA SALE-ABRATION
TRAVELOKA - SALE-ABRATION
TRAVELOKA..!!🌏🌏🌏

Rata-rata sudah pernah familiar dengan TRAVELOKA. TRAVELOKA adalah satu platform sehenti bagi tempahan penerbangan serta hotel samada untuk destinasi domestik mahupun antarabangsa dengan mudah. TRAVELOKA membantu anda memudahkan pencarian serta menguruskan tempahan flight dan juga hotel. Memang sangat mudah. Kita boleh menempah penerbangan serta hotel melalui laman web >>TRAVELOKA<< atau pun kita boleh download sahaja applikasi TRAVELOKA di telefon bimbit. Amboi.. mudahnyaa.. 

Melalui satu platform sahaja, yakni TRAVELOKA, kita boleh dapatkan tawaran penerbangan dan hotel terbaik untuk percutian akan datang. Deals so fly, you'll be on Cloud Nine". Tak perlu dah lepas ni, nak bercuti kena fikir terlampauuuu panjang. Cuma pilih destinasi, tarikh, dan bagitahu TRAVELOKA. TRAVELOKA akan membantu anda memilih penerbangan dan hotel terbaik untuk anda. Cuti-cuti, hati happy. Gituhh..😙😙😙

"Tapi, macam mana dengan harga?" - Si Polan

Jangan risau. Harga jujur orang cakap. Tiada caj tersembunyi. No hidden charge- Apa anda lihat, itu anda dapat. Harga yang dipaparkan semasa carian adalah harga akhir. Serius cakap, NO HIDDEN CHARGE..



TAWARAN PENERBANGAN 🚀🚀🚀



Ini saya suka nak cerita. TRAVELOKA bukan sahaja memudahkan kita tau. Ia juga bantu kita dengan membandingkan harga serta tawaran yang disediakan oleh syarikat penerbangan yang ada dan menempah nilai perjanjian terbaik untuk wang anda. TRAVELOKA membantu merealisasikan impian percutian ada tak kira destinasi dalam negara mahupun luar negara. Seronok tak? Suka tak? 🎇🎇

Ada satu lagi rahsia yang nak dikongsi..  TRAVELOKA menawarkan harga mampu milik tau. Tawaran serendah RM40 untuk destinasi domestik manakala RM100 untuk destinasi antarabangsa. Suka ke suka? Semestinya la suka. Mana nak cari murah murah.

Hanya 3 langkah mudah je awak... Pilih destinasi, tarikh dan cari...

Step 1: Pilih destinasi yang terdekat untuk menaiki flight. Macam saya, pilih Kuantan. Paling dekat. Hehehe.. Kemudian, pilih destinasi percutian anda. Setel.

Step 2: Tarikh percutian anda. Tarikh pergi dan pulang. Tapi kalau rasa nak stay sana lama. Boleh pilih tiket untuk One-way sahaja. Kalau nak balik, pilih Return. 

Step 3: Masukkan bilangan passengers. Adult ( umur 12 tahun ke atas), Child (umur 2-11 tahun) dan Infant (2 tahun ke bawah. Kemudian Search Flight.





TAWARAN HOTEL 🏡🏡



Dah pilih flight, mesti nak kena pilih hotel pulak. Ye tak? Tak perlu susah. Tak perlu runsing. TRAVELOKA boleh membantu anda. Lebih 100 hotel eksklusif TRAVELOKA di pelbagai destinasi seluruh Asia Tenggara untuk memenuhi citarasa pengembaraan bagi memastikan anda mengalami pengalaman hebat sepanjang percutian anda. 

Tahu tak, hotel yang dipilih tu bukan sahaja boleh dipilih berdasarkan harga semata-mata. Kita boleh memilih berdasarkan star rating, facilities, accommodation preference and type. Hotel yang dipilih juga menepati tujuan pengembaraan samada untuk bercuti, membeli belah, melawat bandar yang kaya dengan budaya dan warisan ataupun ingin berehat di tepi pantai yang cantik dan indah. Tepuk dada tanya selera. TRAVELOKA menjanjikan semua ini hanya untuk anda agar anda dapat menikmati pengembaraan percutian yang hebat.

Nak book hotel pun mudah juga. Hanya menggunakan 3 langkah sahaja. Pilih destinasi/nama hotel , tempoh menginap dan cari...Mudah nyaa.. 

Step 1: Pilih destinasi. Kalau dah ada hotel yang diaimkan.. Terus je taip nama hotel yang diingini.

Step 2: Tempoh menginap. Bila nak check-in dan tempoh anda nak menginap. Berapa hari? Seminggu? Dua minggu? Pilih sahaja..

Step 3: Isi berapa bilangan Guest(s) dan Room(s). Kalau nak datang 2 orang, pilih 2 orang. Nak bilik 2 ? 3? Letak sahaja. Kemudian tekan Search Hotels. 


Nanti tinggal pilih je nak yang mana. Mudah ke mudah? Mudah sangat.


TRAVELOKA SALE-ABRATION

Haaa.. Rahsia besar nak share dengan semua.. TRAVELOKA ada buat promosi sekarang..


>> TRAVELOKA SALE-ABRATION <<

Kenapa tu senyum sorang? Suka la tu tengok TRAVELOKA buat promosi. Nak tengok yang lagi seronok? 



Mak pesan, benda baik jangan ditangguh. Apa lagi, jom la bercuti bersama TRAVELOKA. 😊😊😊 





No comments:

Post a comment