Tiket Percuma Untuk Kaki Travel.


9a65


Setelah penat bekerja, mesti ramai yang teringin nak pergi travel. Release tension lah katakan. Lagi best kalau dapat pergi dengan orang tersayang. Auchh..memori dia mesti kekal laa dalam minda ni walau seribu tahun. Gitu..~ 

Curious tak nak tahu? Senang sangat. Dah la senang, sambil tu boleh berjimat jugak.. Bukan senang orang nak belanja tiket jalan-jalan.. Korang cuma tempah tiket AirAsia & Hotel dengan Expedia sahaja. 

Antara tempat-tempat yang ditawarkan,
Tokyo ❤❤❤

Melbourne..💖💖💖


Seoul 💗💗💗


Bali 💕💕💕


Bangkok 💜💜💜
KK, Sabah 💚💚💚




Cepat book sekarang sebelum terlambat!!!!


11 comments:

  1. Replies
    1. yukk..yukk .. pergi holiday..:)

      Delete
  2. Nak nak nak.. Jom kita g tokyo..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahh.. bestnyeee.. jom jom.. :D

      Delete
    2. Macam mana cara nak dapat free tu kak hazrina? Nak jugak nak jugak..

      Delete
    3. book saja hotel & flight dgn expedia.. hehehe..

      Delete
  3. eh eh kk sabah tersenarai..kalau MV nak ke seoul

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh la pergi melawat TOP.. hehehe

      Delete
  4. saya pun nak travel..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh dah tu start plan nak pergi mana.. alang2 tiket free.. hehe

      Delete
  5. Bestnya travel. Wish sungguh tau tiap tahun dapat travel. Wish jela. Hehe. Kalau Siqah, pasti nak ke Seoul 😍

    ReplyDelete