Beauty Box Giveaway by Sally Samsaiman!



Produk yang saya suka consume Vitamin C Shaklee. Kenapa? Sebab paling ketara, melindungi kulit dari sunburn. Saya guna dan saya dapat rasakan. Biasa kalau pergi pantai dgn cuaca panas dan terik , bila balik mesti akan nampak garisan pembahagian warna kulit sekali dengan pakej kulit menggelupas. Lepas consume Vit C Shaklee, Alhamdulillah kulit tak terbakar dan tak menggelupas. Kawan pun perasan. 

(maaf panjang sikit..hehehe..excited :D)

7 comments:

  1. Good luck ye.. saya pun consume vitamin c shaklee memang bagus produk ni

    ReplyDelete
  2. hai.singgah bw dr Ga yg sama. goodluck ye :)

    http://akuhanyagadiskampung.blogspot.my/2016/09/beauty-box-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  3. Good Luck Awak :)
    PG singgah dari segmen yang sama :D

    http://mrsyatie.blogspot.my/2016/09/beauty-box-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  4. datang dari GA yg sama. all the best :)

    http://ramaramapendek.blogspot.my/2016/09/beauty-box-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  5. Hi!

    First of all, thanks sebab sudi join giveaway Sally…Senarai penyertaan dah pun Sally update dalam entri (http://www.sallysamsaiman.com/2016/09/senarai-penyertaan-beauty-box-giveaway.html) dan sekarang Sally tgh datang dan buat spot check! Hahahaha..ok tak…Sally gurau je…saje nak datang menjengah entri korang sesambil sedekah PV utk harini…

    Senarai pemenang akan Sally publish pada 2hb Oktober 2016 pada pukul 12.00 tengahari…Jangan lupa tengok siapa yang bertuah tu tau!

    ReplyDelete