Download Video di Youtube


Mesti ramai suka buka youtube kan?? 
Pastu nak download video yang best2...
Hmmm...nak install software ape ye??
Kalau dulu, ina install IDM...
Tapi kan if guna yang trial punye setakat 30 hari je kan...

Google la cari nak guna ape benda lak...
Last2 jumpa link yang mudah dan cepat untuk download benda2 alah niii...

Klik sini...---> DOWNLOAD

So, bila da buka link tu, dia akan appear macam ni...
klik gambar untuk lebih jelas


Yang ina highlightkan tu korang kena letakkan URL video yang korang nak...
Then, klik "Download"

So, dia akan keluar camni...



Sekarang, boleh la pilih dekat bahagian yang dibulat biru tu...
Nak MP4 ke, FLV ke.. :)


Senang je kaan???
Tak perlu install..!! O yeah.. I loike...^_^

No comments:

Post a Comment