Segmen Follow Dan Blogwalking Oleh Mialiana.com

Waa...rindunyer....
Da lama tak jOin segmen2 nih...
Malam ni...opss...pagi bute ni nak jOin gak segmen...
Segmen dari MiaLiana...:)
Jumlah fOllOwer...= 435 orang...^^ Semua cute n kacak..=D
Tagline untuk segmen kali nih...
Kite baru first time jengah blOg Kak Mia...
Terus kite rase suke nak jengah selalu....
Sebab lOading cepat dan banyak benda bOleh dapat kat blOg tuh..
Keep it up sis...!! =D
#sape2 nak jOin...Klik banner kat atas or terus lOg on ke SINI...:)

#edited..-28 Nov 2012-

24 comments:

  1. balas kunjungan...selamat bersegmen ye...

    ReplyDelete
  2. singgah jenguk hazrina dari segmen yang sama... ^_^

    ReplyDelete
  3. assalam...ayu datang dr segmen yang sama...

    hehee...kalau tak keberatan ..jom la join segmen ayu pulak yer...hehehe..ada linknyer kat bawah ni...

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/11/jom-join-bloglist-ayuinsyirah-tahun-2012.html

    ReplyDelete
  4. Jalan2 ke tasik chini, Singgah sebentar dan follow sini :)

    Jemput singgah blog isz :)

    http://ismaildotcom.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  5. BW+FOLLOW cnie #439. .:)
    dtg dr segmen sma.. jmput ke blog sy pula.. :P

    http://sikucingsengal.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    gudluck.. :)

    ReplyDelete
  6. terima kasih sudi join segmen mia... gambar tagline smile tidak di linkkan ke http://www.mialiana.com

    boleh rujuk tutorial ini http://www.mialiana.com/2012/11/cara-cara-nak-join-segmen-follow-dan.html

    diharap dapat betulkan sebelum segmen tamat. tq...

    ReplyDelete
  7. http://www.kisahemasputih.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh_26.html

    ReplyDelete
  8. datang dari segmen yang sama :)

    http://cikzaniff.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    done follow & salam kenal :)

    ReplyDelete
  9. Datang terbang dan singgah rehat di sini sebentar` Godek-godek blog yang comel ni & FOLLOW sekali :-) Salam Perkenalan ^_^

    Dari segmen yang sama;'

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  10. kak mia datang lagi...

    hmmmm... tagline smile..smile..smile tu hazrina linkkan ke http://www.mialiana.com/2012/11/segmenfollowblogwalking.html

    sepatutnya linkkan ke http://www.mialiana.com (seperti syarat no 5)

    nanti betulkan ya... tq..

    ReplyDelete
  11. Datang bergolek dari Segmen Follow Dan Blogwalking Oleh Mialiana.com

    http://www.erazfadli.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  12. salam.. yeen dari segmen yang sama
    jemput singgah jika ada kelapangan ^^
    http://treasurelicious.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  13. Salam… Emmymazli datang dari segmen yang sama. Singgah baca entri & FOLLOW sekali! Salam Perkenalan ^_^

    http://emmymazli-emmymazli.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  14. dari segmen yg sma .
    done follow u :)

    http://diarysiichiera97.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  15. SINGGAH DARI SEGMEN KAK MIALIANA :)

    ReplyDelete
  16. Follow sini (!)
    http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  17. done follow dari segmen yang sama :)

    http://pelengkaprusukiri.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  18. bw dari segmen sama.
    Follow sini.. #451

    http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  19. salam..sy dtg singgah bw..dri segmen sme..slm knal..ad mse free jom la jenguk blog sy..hikhik http://akmaluv90.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html thankz(^_^)

    ReplyDelete
  20. Salam saya dari segmen yang sama . Datang follow awk . harap dapat follow sy . :)
    http://nasothman.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  21. salam, singgah dari segmen yang sama gak. heeehuuuheeehuu.

    mailah singgah k
    http://belognanabyte.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  22. hai... singgah dari segmen sama.. ingat nak follow.. sah follow lah rupanya.. =) *wink*

    ReplyDelete
  23. salam. Senarai penuh peserta ada dalam entri ini

    http://www.mialiana.com/2012/11/senarai-peserta-segmen-follow-dan.html

    dan pemenang 10 orang blogger akan diumumkan pada malam ini.

    ReplyDelete
  24. SALAM,

    MAAF LAMBAT BW & FOLLOW...

    http://www.aynoranur.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.htm

    ReplyDelete