Segmen Ayu : Saya Blogger Dari .......


Salam Jumaat kepada semua blogger hebat...
Saya baru ajer ditag oleh adek saya untuk jOin segmen ini..^^

Sentuh banner untuk jOin...!!


Saya blOgger dari Terrr  Pahang...

Saya nak tag...

l
l
l
l
V

http://www.akupunyadia.blogspot.com/

23 comments:

  1. oo pahang..ayu dari selangor,salam kenal ya..ayu dah follow sini..tq tau support ayu..hehe

    ReplyDelete
  2. singgah balas kunjung .. btw follow u here :)

    ReplyDelete
  3. Senarai terkini peserta ayu dah updates,jom tengok ;-)
    http://coratcoretkuini.blogspot.com/2012/07/senarai-peserta-segmen-ayustill-ada.html

    ReplyDelete
  4. Salam perkenalan~~^_^
    kte dri segmen yg sme..
    dri sarawak..:)
    bw n flow here :)ada ksemptan jenguklh kt cnie..
    http://deary-ainn.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-sarawak.html

    ReplyDelete
  5. Salam kenal.. dari segmen sama.. dah follow awak.. jemput ke blog saya pula ye =)
    http://ibuafinaazfar.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-selangor.html

    ReplyDelete
  6. hye! sy blogger KL.. slm kenal..dah follow awak...jemput la follow sy.. =)

    http://norumara.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  7. salam perkenalan ^^ follow sni =)

    http://hazirahramli.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  8. hyeee...saya blogger dri nepal..hehehe..(^_^)

    http://sweetylikecandycan.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  9. blogger terengganu datang melawat disini.. ^_^

    http://lokmanramli.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-terengganu.html

    ReplyDelete
  10. Salam perkenalan :)

    Singgah sini dari segmen yg sama :)

    JOm singgah blog Ros.. leh kita kenal2.. hehhehe

    ReplyDelete
  11. ai orang pahang, pahang kat mana?

    http://nurulhusnamohdhassan.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  12. hye jenguk tuan umah nii..kite blogger dr mlka..tp keja kat pjaya..

    dr segmen yg sama
    http://hezrina83.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    salam kenal
    eh nama kita dekat2..nama saya hezrina bte abd halim..kbtulan

    ReplyDelete
  13. Salam perkenalan...:)
    dtg Dari Segmen yg sama...:)
    Sy dr Sarawak...salam kenal..
    http://taqieeummu.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-mesir.html

    ReplyDelete
  14. salam kenal... :)

    Dari segmen yang sama :

    http://cahayacita2.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  15. sheda pon join jugak. blogger perak. selamat berkenalan :)

    http://shedameor.blogspot.com/2012/07/saya-blogger-dari.html#links

    ReplyDelete
  16. Salam Ramadhan. Dari segment yang sama

    Saya blogger dari selangor datang singgah cni and da follow. Slamat berkenalan :)Nice blog!

    Sudi2 le jenguk cni :
    http://shamcanggey.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-selangor.html

    ReplyDelete
  17. Salam Ramadhan..
    Datang dari Segmen Yang Sama.Salam Perkenalan.Blogger Dari SABAH!! ^_^
    Dah Follow Sini,Jemput Singgah Blog Saya Plak K..

    http://manssmile.blogspot.com/2012/07/segmen-saya-blogger-dari-sabah.html

    ReplyDelete
  18. Hai, selamat bersegmen..

    http://www.sna-aai.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  19. singgah sini dari segmen yang sama. done follow u :)

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  20. Datang dari segmen
    http://hanifidrus.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html
    Salam kenal dan follow
    Jika berminat untuk exchange bloglist boleh singgah ke sini
    Hanif bin Idrus Bloglist
    Tinggalkan komen dan saya akan masukkan ke dalam bloglist saya
    Setiap minggu saya akan merayau di blog anda
    Tapi yang penting kita dah berkenalan...

    ReplyDelete
  21. salam....dtg atas segmen yg sama..:) Salam ramadhan..

    http://sna-aai.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html?zx=4cfc8f65d5981655

    ReplyDelete