"Segmen Tambah Follower Tanpa Blogwalking by MD"



pOm2 nak jOin Segmen by MD ...
Jom la kite jOin beramai2...
Nak jOin...Klik jer banner kat bawah nih...



I
I
I
V




BefOre tuh.. aku nak tag CIK PINKY..dan CIK GEDIK
Done oledi...
C ya...:D


12 comments:

  1. Assalamualaikum.. TQ ya join segmen MD.. InshaAllah anda dalam group 4.. List akan di-publish selepas tamat segmen iaitu 29/2/2012 jam 11.59pm... So bolehla follow2 pada 1/3/2012 lebih kurang pukul 10am.. Maaf lewat sikit.. Nak penuhkan semua skali dalam group 4 =)

    Btw, dah follow sini ^______^

    ReplyDelete
  2. Waalaikumussalam...Tengs da fOllow kite..Insya Allah nnt sy akn fOllow semua yg dlm gROup 4 tuh..^^

    ReplyDelete
  3. salam~ zam dtg follow dr segmen yg sama ;)

    ReplyDelete
  4. hai (^^)
    mashi dtg dari segmen yang sama [group 1, No:3] ..jom dtg dan follow blog mashi .. mashi dh jadi follower blog ni.. http://hatiberbungaros.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

    ReplyDelete
  5. hye.. dtg dr segmen yg sama.. da follow ur blog.. jom ke blog syer.. http://borakborakzero.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. Saya follow sini dari group 4 no 20.follow saya balik. :) jom ke blog saya tyra-faiera.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. saya datang dari segmen yg sama,group 4,no32....done follow u,follow me too~~

    http://iezamin92.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

    ReplyDelete
  8. hey, follow sini dr segmen MD group 4 ke 23 ^.^v

    http://quraistory.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

    ReplyDelete
  9. Hai. hari ni melawat kawan2 dari segmen Dr. Muda vs Ustaz Rock. jom singgah blog saya =) ada SALES hebat !! jom laa tengok mana tau ada yg berkenan =)

    ReplyDelete
  10. hai.. singgh sini

    http://aisyalieza.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

    sudilah ke blog saya juga ye.. ^^ follow sini.. thanks..

    ReplyDelete
  11. salam kenal dr cik buaya

    follow dr segmen yang sama :)

    ReplyDelete