Giveaway by Butik Julita Anje : SAYA NAK TOPUP FREE!
BUTIK JULITA ANJE menawarkan pakej yang sangat menarik bagi mereka yang akan melangsungkan perkahwinan atau pertunangan pada masa yang terdekat ini. Antara pakej yang ditawarkan adalah :


Selain itu, jom kita tengok pelbagai jenis pelamin, hiasan bilik tidur pengantin dan hiasan meja makan pengantin bagi mereka yang masih tercari cari butik yang menawarkan pakej macam ini dengan harga yang sangat berpatutan.
Banyak lagi gambar gambar yang cantikk dan menarik untuk dijadikan contoh kepada bakal raja sehari yang berminat dengan pakej yang disediakan oleh Butik Julita Anje. So boleh tengok di facebook butik atau walk in.

Buat pengetahuan semua, butik ini terletak di Baling, Kedah dan kawasan yang available untuk diberikan perkhidmatan atau job cover adalah di Sungai Petani, Kulim, Perak, Penang, dan Perlis.

Untuk mengetahui maklumat lebih lanjut, boleh hubungi :

Facebook : Butik Julita Anje
Whatsapp : 019-4154756

Pakej lain :

Pelamin tunang : RM200
Pakej Promosi RM999
Pakej Promosi 15592 comments:

  1. cantikkknyaaa...teruja tengok!walaupon dah anak 4..hahahahaha

    btw salam kenal ye..

    ReplyDelete
  2. Assalammualaikum dn haiii. ANis dah update dah senarai peserta untuk Giveaway by Butik Julta Anje : Saya nak Topup.. Jom blogwalking http://akhalilah.blogspot.my/2017/05/senarai-peserta-giveaway-by-butik-anje.html Good luck ^^ Thanks sudi join ^____^

    ReplyDelete