Setelah 4 tahun.. akhirnyaa..~~

              Sudah hampir 3 bulan aku menjadi penganggur kehormat setelah tamat belajar.. Kini baru datang mood nak ber"throwback"... hahaha... kali ni nak campak balik kisah masa presentation PSM aritu.. kira macam entry sequel la ni..>.<  

              Presentation hari tu bertemakan outdoor.. sebab memang buat dekat luar.. tepi dinding bangunan je..kedudukan presenter jugak ditetapkan berdasarkan kumpulan dan jugak tajuk...Kebetulan.. saya dan "adik beradik se PSM " dapat tempat di hujung bangunan.. ok kalau tak faham , boleh PM sy.. hahaha..disebelah kiri, kumpulan kak kembar saya.. haha.. dan mereka merupakannn orang terakhir kena present.. hahaha.. walhal, panel2 mereka start paling awal.. Manakala disebelah kanan, ada sekumpulan jejaka  lelaki.. Kenal je mereka2 itu.. Cuma tak berkomunikasi.. maklumlah.. iolss kan pemalu.. :p

         Kisahnya bermula pabila panel yang sepatutnya menilai kami datang..Pada mulanya saya tak tahu pun itu sebenarnya panel yang sepatutnya menilai kami..ramai sangat lecturer baru.. so ada yang tak sempat nak kenal..Panel itu ada membaca nama di poster dan menanyakan poster itu milik siapa.. Dipendekkan cerita.. kami semua pun selesai la present.. Tetiba.. (konon suspen) ada la orang tanya..

"Mu ke Hazrina?"

      Lepas dijawab..perkenalkan diri..baru la dia tahu.. selama ni katanya nampak kat Facebook je.. tak kenal pun orang nya.. Hohoho... Sedih jugakk laa rasanya.. Hahahaha...Dah 4 tahun belajar kat sini,.kelas pun kadang2 ada jugak sama.. tp dia tak kenal sapa gerangan ku.. -_- maklumlah.. kita orang biasa2 je.. Bila dah kenal.. siap mintak tolong amekkan gambar lg.. hohohoh..





           Cukup la letak gambar ni jee.. tak boleh gambar nampak muka... Kan terlebih pemes pulakk.. >.< 



p/s : nak throwback apa pulak lepas ni.. :p

No comments:

Post a comment