Shah Iskandar menang ABP ヽ(^o^)ノ




              Selamat pagi dunia.. selamat pagi belog.. hehe.. Maaf la sudah lama tinggalkan awak sendiri (˘_˘٥)...Bukan saya taknak bersama awak.. saya dah cuba update awak guna blogger apps.. tapi dah seminggu dia duk publishing... Sakit pulakk ati kite... Jadi kita guna cara lama dan lebih efektif.. Update aje guna laptop... hahaha..

            Mood gembira sejak ABP baru-baru ni... kenapa?? Sebab abam shah iskandar dinobatkan sebagai Pelakon TV Lelaki Popular..  Kalah Aaron Aziz, Adi Putra.. hehehe.. Yesss...!! tak sia-sia saya undi.. (ok ni part membohong) beli surat khabar pun kadang2.. hahaha..




            Sebenarnya sebelum ni takde la minat sangat sebab macam terkonfius antara dia, azlee khairi dgn sape ntah lagi sorg tu.. Hahaha.. Tapi lepas tengok cerita Seindah Sabarmu, baru lah kenal betul-betul.. Maklumlah dalam tu dia pegang watak baik jee.. Anak ustazah gituu.. nampak la macam bertanggungjawab...Pendek kata macam Encik Perfect 10 laa.. Hahaha.. Masa tu siap google gambar dia buat profile picture whatsapp.. Hahah.. Nampak la fanatiknya.. Kah3...Sampaikan main game The Sims 3 pun nak create orang ala2 dia.. hahaha..




          Tapi sekarang dah kurang laa.. sebab throwback semula gambar Yong Hwa.. so tukar balik la minatnya.. hahaha.. Apa-apa pun tahniah buat Shah Iskandar sebab menang...hehehe.. Keep it up your good work bebeh.. ('∀'●)♡ .. Berikut adalah senanrai penuh pemenang ABPBH 2014.. Tahniahhh...


Anugerah Bintang Paling Popular
Shaheizy Sam

Anugerah Pencapaian Sepanjang Zaman
Seniman Tan Sri SM Salim

Pelakon TV Popular
Lelaki : Shah Iskandar
Wanita : Nad Zainal

Pelakon Filem Popular 
Lelaki : Shaheizy Sam
Wanita : Siti Saleha

Penyampai Radio Popular
Lelaki : Johan 
Wanita : Fara Fauzana

Pengacara TV Popular 
Lelaki : Dato Aznil Nawawi
Wanita : Neelofa

Artis Baru Popular
Lelaki : Hafreez Adam
Wanita : Ayda Jebat

Penyanyi Popular
Lelaki : Akim
Wanita : Adira

Artis Komedi Popular
Lelaki : Abam
Wanita : Didie Alias

Artis Duo / Kumpulan Popular
Akim & the Magistrate

Kategori Online ABPBH 2014

Pasangan Selebriti Romantis
Awal Ashaari dan Scha Alyahya

Artis Paling Kontroversi
Sharnaaz Ahmad

Gandingan Serasi di Layar
Zul Ariffin dan Ayda Jebat

Personaliti Popular
Faiz Dickie

Artis Stailo
Lelaki : Zul Ariffin
Wanita : Dato Siti Nurhaliza






No comments:

Post a comment