Kalau Aku Bukan Perempuan...



Tetiba malam ini ku nak cerita pasal asal usul diriku..
Biarlah orang ta nak tau pom.. Nak citer gop.. Hahaha...

Kisah ni bermula before ku lahir lagi...
Mak ku cakap, masa doctor scan, doctor kabo yang bayi bakal lahir tu lelaki...
Jadi parents ku merancang la letak nama lelaki..
Memang tak prepare la name pempuan... Mak ku cakap kalau laki dia nak letak nama "Alif" atau "Arif"...
Hehe.. Tapi sebaliknya berlaku bila da lahir...

8 Mei 1992, Hospital Dungun, 5.32 ptg..
Lahir la diriku.. Pempuan rupanya... Hahaha.. 
Pandai doctor nak troll org ek...:p
Pada masa tu jugak pihak hospital nak mintak letak nama bayi terus utk pendaftaran...
Hah.. Memang kelam kabut la masa tu.. (konon macam aku ingat je time tu)
So, mak ku cadang nak letak nama Harlina..
Tapi.. Mak sedara ku cakap Harlina tu bunyinya cam kasar jee...
So tukar jadi Hazrina..


Dan ini lah jadinya... "Alif/Arif" dalam versi perempuan...

keluarga bahagia kami...:)

Mass oooo Mass..



Da lama rasanya tak jengah blog ni.. Macam da jatuh semangat nak berblog sekejap..
Kawan kite pulak yang bersemangat sekarang...Hari ini baru ada mood nak mengupdate blog lagi...
Sekarang da masuk tahun 2, semester 2..Waa.. da jadi separuh senior..XD

Baru-baru ini group kitorang diarahkan, dipaksa, diharuskan, dimestikan (nak tunjuk betapa pentingnya) melakukan eksperimen berkaitan dengan tajuk diffusivity. Setiap group ada lebih kurang 6 orang ahli.
Kitorang dikehendaki memilih sejenis element pure pnyer utk eksperimen kali ini..
Kami memilih CaOH.. bahasa tak rasminya kapur...
Ahaks... jgn salah paham.. bukan kapur barus... :)



Begini la gayanya kami semua di lab...Macam2 ragam..:)








BIG BOSS kami..ahaks..XD

Itu saja utk kali ini.. Jumpa lagi di lain entry..

"Gwiyomi"





Kalau dulu sibuk ber"Gangnam" style.. Sekarang "Gwiyomi" pulak...
Hehe..Comel je lagu nyer...
Siap dOwnload, set jd ringtOne lagi...
And paling latest buat jd background music utk blOg... Hahaha...

Jom layan satu video yang baru didOwnload 2 3 minit yang lalu...
Hehe.. Sambil dengar lagu, sambil tengOk orang nyer.. kui3...
Oh.. ni guide kalau kOrang nak buat jugak.. :p



video


Jom layan..!!